Hold da op hvor tiden flyver af sted når man har det godt. I dag fejrer jeg 1 måneds jubilæum i 7K Media, og min hverdag i Videnpark Trekantområdet er ved at falde lidt mere på plads og til ro.

Jeg har mødt og hilst på rigtig mange venlige og imødekommende mennesker herude i erhvervshuset. Der er enorm stor diversitet omkring de lejere der er her i Videnparken, og selvom der er direkte konkurrenter til mig, tror jeg vi på sigt kan være med til at spille hinanden gode. Det er for mig her i min opstartsperiode selvfølgelig en relativ stor udgift at skulle betale husleje, men jeg har på ingen måde fortrudt det. Faktisk har jeg mødt flere personer herude og i andre sammenhæng, som ville ønske de var flyttet ud blandt andre mennesker langt tidligere da de blev selvstændige.

Interview til Facebook

Jeg prøvede noget nyt i dag – jeg blev interviewet af Videnparkens marketing ansvarlige, og det kom der dette opslag ud af på Facebook.

Videnparken skriver følgende i deres opslag:

Vi byder velkommen til en af vores nye lejere: Ronni Høirup med sin virksomhed 7K Media. Ronni er en af de mange nye virksomheder der i disse uger er flyttet ind i Videnparken, hvilket vi er rigtig glade for.

Han valgte Videnparken af primært to årsager. Først og fremmest fordi han betragter huset som et kraftcentrum i området indenfor iværksætteri og vidensdeling. Det passer perfekt ind i hans egen Pay It Forward tilgang, og han håber alle i Videnparken vinder lidt af, at han har valgt at drive sin virksomhed herfra.

Ronni fortæller også: ’Den anden årsag går mere på min personlighed og den måde jeg har det bedst rent menneskeligt. Jeg elsker diversitet, og da jeg er ekstrovert af natur og derved får tanket energi ved at være sammen med andre mennesker, måtte jeg ud blandt andre ligesindede – for mig ville det ikke fungere at sidde hjemme og arbejde hver dag.’

På spørgsmålet om hvad han forventer af at ’bo’ i Videnparken, svarer Ronni: ’ Jeg forventer egentligt bare, at der er strøm, varme og liv. Men det jeg får herude i Videnparken er også professionalisme og et enormt højt serviceniveau. Alle de ansatte i erhvervshuset er utroligt imødekommende, og det virker til at stort set alt kan lade sig gøre.

Når det så er sagt, så forventer jeg måske i virkeligheden, at Videnparken kan blive ved med at udvikle sig. Jeg håber at kommunen, Business Fredericia og borgmester Jacob Bjerregaard kan fortsætte den succes der har været erhvervsmæssigt i Fredericia de seneste par år. Og at området tæt på Lillebælt bliver det foretrukne sted at drive virksomhed fra de næste mange år.’

 

Pin It on Pinterest

Share This