Tirsdag den 2. januar 2018 gik det løs. Min livslange drøm om at stå på egne ben og starte selvstændig, var blevet en realitet. Her får du et indblik i min uge 1.

Den første dag i bureauet var planlagt som en hjemmearbejdsdag. Dagen startede ikke helt som planlagt, idet jeg bøvlede kraftigt med internetforbindelsen, og den forsvandt til sidst. Jeg konstaterede, at min fiberboks fra internetudbyderen var brændt af – og teknikeren havde først tid til at komme torsdag. Jeg fixede så meget jeg kunne uden internet, og til det der krævede forbindelse ud af huset, klarede jeg mig med internetdelingen fra min iPhone.

Mit kontor

Onsdag blev den første dag hvor jeg mødte ind på mit nye kontor i Videnpark Trekantområdet. Jeg er blevet særdeles godt modtaget og mange har stukket hovedet ind og budt mig velkommen. Videnpark Trekantområdet er et erhvervs- og kontorhus med et højt serviceniveau og mange faciliteter til lejerne. De tilbyder virksomheder en lang række faciliteter som er inkluderet i den månedlige husleje.

Læs mere om Videnpark Trekantområdet her >>

Her er et billede fra mit nye kontor

Onsdag den 3. januar 2018 blev primært brugt på at sætte mig ind i hvordan jeg bruger et regnskabsprogram. Det er en helt ny verden for mig at skulle tænke økonomi, på det plan det kræver for at drive virksomhed. Derfor har jeg også valgt at bruge en revisor til at hjælpe mig i gang, samt med løbende tilsyn og ydelser i løbet af året.

Styr på de løse ender

Torsdag den 4. januar var jeg igen mødt ind på kontoret i Videnpark Trekantområdet. Dagen var planlagt sådan, at jeg skulle bruge et par timer på noget arbejde for en kunde. Jeg fik blandt andet også styr på forsikringer, telefoni samt min kommende arbejdsstation og tilhørende backupløsning.

Roadtrip på en fredag

Fredagen blev brugt på E45. Først på et virksomhedsbesøg i Fængslet i Horsens, for at mødes med en kollega i branchen. Han er en kæmpe inspiration i forhold til hvad han har drevet hans virksomhed til i løbet af de sidste par år. Selvom vi ligner hinanden meget på ydelser og services, blev vi enige om at vi sagtens kan få god gavn af hinanden.

Senere på dagen var jeg inviteret på frokost hos en kommende samarbejdspartner i Aarhus, som er interesseret i at jeg skal løse opgaver som AD’er ved diverse projekter.

Det lover godt i løbet af uge 1, og jeg håber at mit netværk fortsat kan blive den drivkraft der får mig godt fra start. De seneste 3-4 måneders planlægning for at komme hertil har været en kæmpe stor oplevelse, og jeg vil gerne takke familien og specielt min kone Helle for den store opbakning jeg har fået hele vejen. Og ungerne – de synes det er lidt sejt at far nu bestemmer helt selv 🙂

Ønsker jer alle en god uge!

 

Venlig hilsen

Ronni Høirup
Virksomhedsejer
7K Media ApS

 

 

Pin It on Pinterest

Share This